Pagina's

zaterdag 2 juli 2011


Beyoncé komt met derde parfum

Tijd voor een nieuw album, tijd voor een nieuw parfum. Dat moet powervrouw Beyoncé gedacht hebben. Haar nieuwste cd ’4′ is net uit en eind dit jaar zal een nieuw parfum volgen, alweer haar derde geur in korte tijd. Zwoele geuren Heat en Heat Rush verkochten beiden erg goed, maar nu gooit Bee het weer over een andere boeg met Pulse.
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Het slogan van de nieuwe parfum Pulse luidt ‘Feel The Power’. Heel toepasselijk voor zo’n sterke vrouw als Beyoncé. Het flacon van de parfum vind ik er ook helemaal bij passen. Futuristisch met strakke lijnen en weinig poespas. Wel oogt de parfum op deze foto vrij plastic, maar om daarover te kunnen oordelen zal ik de parfum eerst eens met eigen ogen moeten bekijken.
De noten in het parfum zullen zijn (van het engels vertaald): Peer bloesem, pioenroos, om middernacht bloeiende jasmijn, madagascar vanille en blauwe orchidee.
Pulse komt in ieder geval in USA uit op Beyoncé’s dertigste verjaardag 4 September. Wanneer wij in Nederland massaal naar Pulse kunnen gaan ruiken, is helaas nog niet bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten